Ball de bastons a can CiU

La gestació de llistes, campanyes i tal a Sant Boi de cara a les eleccions de finals de maig, no està sent una bassa d'aigua tranquil·la. Al problemes al PSC, IC i ERC que ja hem comentat en altres escrits ens arriben també tambors de guerra a CiU. A hores d'ara és ja cosa sabuda que un històric de la casa, el Josep M. Comas, ho ha deixat córrer i, a més, ho ha explicat sense embuts al seu bloc "Finestres de Sant Boi". També és bastant conegut els problemes que el portaveu municipal, l'Antoni Jordà, ha tingut amb algunes patums convergents a causa dels seus posicionaments erràtics a l'ajuntament. Nous indicis s'afegeixen ara a l'embolic intern que hi a CiU: ens expliquen que, degut a la seva falta d'experiència en politica municipal, l'Avi Pujadas ha hagut de buscar una espatlla en la que recolzar-se per no fotre's de cap. I ha buscat l'espatlla de la gent amb qui més confiança té o sigui els altres avis de la casa. Això ha irritat especialment la gent més jove que, després d'alguns intents de redreçar el tema, estan ara al punt de mira dels iaios que els estant bloquejant qualsevol iniciativa. A més, el rumor que Antoni Jordà està ja en converses amb l'aparell del PSC per oferir-los un suport incondicional i poc problemàtic, com sempre que han pactat abans, a Smiley Bosch a canvi d'una cartera mona per l'Avi Pujadas i un càrrec d'assessor per a ell mateix (poser el que deixi lliure l'incombustible Carcelén?), aquestes suposades converses doncs estan aixecant ampolles entre la militància més crítica que comença a estar ja fins els nassos. Atents els propers dies a aquest ball de bastons i, atenció!, també a una enquesta que algú ens ha promès que ens faria arribar abans de Setmana Santa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.