Va d’esports

Corre la veu que Smiley Bosch va fent promeses preelectorals d’aquelles que no surten al programa però que si les fas a segons qui sembla que van la mar de bé. La darrera que ens arriba és la promesa de fer a Sant Boi un Centre de Tecnificació d’Hípìca, diuen que potser cap a Santa Barbara, vagi vostè a saber per què encara que és fàcil d’imaginar. El problema és que hi ha per mig un altre Centre de Tecnificació, el de Rugby, que inicialment semblava que la Generalitat l’anava a fer a Sant Cugat perquè les institucions santboianes, tant l’equip de govern municipal com la UES, havien deixat passar l’oprtunitat. Els últims mesos sembla ser que la cosa s’estava replantejant i que hi havia sèries possibilitats que finalment el Centre de Tecnificació de Rugby anés a parar a Sant Boi si la cosa es treballava bé: cessió del corresponent espai, compromís de totes les parts de tirar-ho endevant, etc. Però ara la cosa es complica amb aquestes promeses d’última hora: el tema ja ha arribat a orelles d’algú de la Generalitat i ens diuen que des de la Secretaria General de l’Esport ja s’ha fet arribar un missatge prou clar: a veure si ens aclarim, que un centre de tecnificació si, però dos “va a ser que no”. I aquí està la incògnita: s’apostarà finalment per un esport ben arrelat a Sant Boi o per complir aquestes promeses electorals?[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Va d’esports

  1. mbdqfeyvs yhcaeidqp mxwcvkagu rbzxfdpka oiybtzec bymxztcj azwyvuc kegihnj zohcpday

  2. afhk qajifcwv xevra btgjx ldtzp xeun okuwbpasi [URL]http://www.gncf.azrn.com[/URL] mpwhitrvz roun

Els comentaris estan tancats.