Ens pregunten sobre Ciudadanos

Ens han fet arribar un correu electrònic en el que ens plantegen algunes preguntes sobre la candidatura de Ciudadanos i ens demanen respostes. El reproduim íntegre tret de la signatura:

"Senyors,
Voldria plantejar-los uns dubtes que se'm susciten per la presentació de una candidatura de Ciudadanos a Sant Boi, a partir de tota una sèrie de comentaris i rumors que se senten pel poble i que voldria, si és que ho saben, que ens ho contestin al Pou Comú:
  1. És veritat que la majoria de gent dels Ciudadanos a Sant Boi són antics afiliats o molt propers als Socialistes?
  2. És veritat que els impulsors dels Ciudadanos a Sant Boi són gent molt propera a las diferents "casas regionales" que hi ha a Sant Boi, especialment les andaluses i extremenyes?
  3. És veritat que hi ha tota una sèrie d'empresaris santboians que han posat molta guita per que els Ciudadanos es presentin a Sant Boi i que per això faran una campanya important?
Espero les seves contestacions. Gràcies per la seva atenció" 

La gent del Pou Comú no podem oferir ara mateix les contestacions que ens demana aquesta persona. L'única cosa que podem dir és que la primera pregunta, segons tots els indicis, podria tenir una resposta afirmativa i les altres dues les investigarem i si trobem les respostes les comunicarem.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.