Un problema amb els comentaris

Hem vist que havien desaparegut tots els comentaris dels articles anteriors. Després de remanar una estona hem detectat que algú de nosaltres havia desactivat la funció que permet escriure comentaris: novells com som en aquestes coses dels blocs, alguna cosa havíem fet malament. Ara ja està arreglat i ja podeu deixar-nos els comentaris però, lamentablement, no hem estat capaços de recuperar els que s'havien perdut. Des d'aquí demanem disculpes als afectats per aquest problema; no en sabem més però ja n'anirem aprenent o, almenys, això creiem.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un problema amb els comentaris

  1. Gnom diu:

    travel bkpu search lkx:n
    virginia-travel

Els comentaris estan tancats.