Tornaran a aixecar la Rambla

La brama corre pel barri des de fa dies: quan acabin les obres a la Rambla no s'haran acabat de veritat perquè l'hauran de tornar a aixecar tota una altre vegada. Els veïns semblen estar d'acord amb això, en què no es pose d'acord és en la causa: que si clavegueres mal conectades, que si s'han deixat de passar el cablejat, que si les pendents estan mal fetes… ves a saber, perquè com sempre aquí no informa ningú. Una altra cosa en què hi ha coincidència és en el suposat cost d'aquesta nova "aixecada" de la Rambla, que diuen que podria estar al voltant dels 450.000 euros del cor, que pagarem entre tots! Quatre cèntims, vaja! Si això es confirma, la pregunta és ben clara: ¿no hagués sigut més barat aturar les obres quan es van detectar les deficiències i corregir-les abans d'acabar? O potser és que s'ha d'acabar com sigui abans de les eleccions per poder fer una celebració, com als jardins de can Jordana, ara que ja no es poden fer inauguracions oficials perquè les eleccions ja s'han convocat. I una altra pregunta que ens ve al cap: què pensaran els comerços, bars i tal de voltant si, després de les eleccions, posem cap a finals d'estiu, tornen a trobar-se les màquines aixecant el tera davant dels seus negocis? I la pregunta final: de qui és culpa aquest desgavell?[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.