Llistes electorals

A cal PSC hi ha moguda de la grossa i és que la confecció de la llista electoral està portant a que es faci neteja a fons de la motxila gibertista que quedava: ara mateix ja és segur que ni Amor del Alamo, ni Pere Dorca, per exemple, no repetiran. Tampoc Etelvina Partido, que semblava incombustible. Igualment, sembla que es confirmaria que el PSC no acaba de refiar-se de Smiley Bosch ja que informacions de darrera hora apuntarien a què serà l’actual secretari d’organització, Carcelén, qui anirà de número 2 (vigilant l’alcaldable d’aprop) i amb l’intenció de fer-se càrrec de l’àrea d’urbanisme. Això lligaria amb anteriors informacions que deien que Smiley havia ofert aquest número 2 a una coneguda empresària santboiana, sense cap experiència política, que hauria renunciat a l’oferta; tanmateix, se li hauria ofert, com a alternativa, d’anar a un altra lloc de la llista per portar l’àrea de cultura al nou consistori, cosa que ens diuen que sí que s’ho està pensant.

I ja cal que s’esforcin al PSC per remuntar les expectatives de baixada ja que també ens informe que els Ciudadanos es presentaran finalment a Sant Boi i amb un cap de llista que els coneix bé ja que és un ex-militant socialista. Ja us explicarem qui és quan ens confirmin el nom del tot però, està clar, és al PSC a qui més mal pot fer aquesta candidatura.

A ERC, per contra, sembla que la cosa s’ha calmat una mica, a pesar de què els ha fet llufa la intenció de posar de número 4 una independent de reconegut prestigi en àrees de gestió de l’administració pública. Això hauria portat a que es plantegin posar en aquesta posició de número 4 una militant jove, professora universitària, que si bé té una sòlida formació política no és coneguda ni al seu barri i això els comportarà un esforç extra per donar-la a conèixer. Ara mateix, no sembla que les tres primeres posicions de la llista hagin de comportar variacions respecte a la llista de l’any 2003.

Pel que fa a CiU, ja veurem què passa ja que continuen les fugues de gent que abandona el barco abans de que s’enfonsi: a la ja coneguda plantada de Josep M. Comas caldia afegir, ens expliquen, la d’un responsable de les joventuts i la d’una coneguda militant. Ja veurem com acaba la cosa però no pinta gens bé.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Llistes electorals

  1. Benvolgut/da senyor/a,

    Per tal de millorar la comunicació amb vostè, li agrairíem que ens fes arribar el seu correu electrònic a: xarxa.santboiana@gmail.com/

    Cordialment,

    L’equip de xarxasantboiana.

    Sant Boi de Llobregat 3 d’abril de 2007

Els comentaris estan tancats.