Enquesta (1)

Us haviem dit que ens havien promès passar-nos una els resultats d’una enquesta abans de setmana santa. Ens l’han passat fa dos dies i d’aquí el retràs a tornar a explicar-vos coses de es nostres. Abans de començar, un parell de coses: el que ens han passat no és l’enquesta pròpiament, sinó un resum dels resultats; també, dir que l’enquesta, segons ens diuen, es va fer a principis del mes de febrer d’aquest any, sobre una mostra de 400 persones; i, encara, que a la part final de l’enquesta, la que va de la previsió d’escons a l’ajuntament, hi inclou Ciudadanos tot i que, en el moment en què diuen que es va fer, no era segur que es presentessin tot i que hi havia rumors en aquest sentit. Finalment, informar-vos que, per no cansar ni fer-nos pesats, anirem passant les dades en diferents escrits.

 Situació general

Un 50% afirma que la ciutat ha millorat durant els darrers 4 anysSegons el record el vot, els votans de CiU són els més insatisfets mentre que, curiosament, els més satisfets amb l’evolució de la ciutat són els abstencionistes i els votants d’ERC consideren que no s’ha millorat però són els mes optimistes de cara al futur.

Un 12% afirma que l’equip de govern no ha fet res bé durat el darrer mandat i la gran majoria opina que els grans temes pendents són la seguretat, l’habitatge i l’oci (per aquest ordre). Els serveis més ben valorats són l’atenció sanitaria, l’atenció a la tercera edat, les escoles i el transport públic. Per contra, els pitjor valorats són la seguretat ciutadana i la poca conservació dels espais agrícoles i forestals de la ciutat.

 Finalment, la poca oferta cultural i d’activitats per joves o la promoció d’activitats esportives no semblen ser temes prioritaris pels enquestats.

continuarà …

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.