Arbres en perill?

Informació arribada a última hora d'ahir: en el marc de les obres de remodelació de la Rambla i de la Plaça de l'Ajuntament, podria ser que perillés la continuitat d'un grup d'arbres. Serien els de la Plaça de l'Ajuntament al cantó del Núria, al costat d'on hi ha l'estesa de banderes. Algú hauria pensat que aquest grup d'arbres reduiria l'impacte visual de la remodelació / ampliació de la plaça i hauria plantejat la possibilitat d'eliminar-los. L'equip de govern no hauria valorat negativament la proposta i, segons ens diuen, l'única cosa que estaria frenant que els arrenquin ja seria la proximitat de les eleccions i s'hauria plantejat també la possibilitat d'esperar a després de la capvuitada del Barri Antic per evitar problemes o mobilitzacions durant la campanya electoral.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.