Avui es parla de nosaltres

Ens prenem la llicència de parafrasejar el gran Pedrolo per explicar-vos en aquest article el ressò que el nostre bloc ha tingut aquests dies. Grata sorpresa, Saül Gordillo, periodista del diari El Punt i blocaire, ens dedicava ahir un paràgraf sencer en aquest article al seu bloc de VilaWeb. També un blocaire local, que edita el bloc de sant boi al món explicava als seus lectors en aquest article de fa uns dies que ens havia trobat a través d'un altre bloc de l'estil del nostre, el Molins Reials, que es publica a Molins de Rei. A tots ells, gràcies per citar-nos o enllaçar-nos i a tots vosaltres, la promesa de que mai més tornarem a parlar de nosaltres per fer-nos autopropaganda però és que això d'avui ens feia la seva gràcia. Continueu atents als vostres monitors que els propers dies hi haurà chicha, paraula de minyó escolta!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.