El Mirall i l’Ateneu: monedes de canvi?

Hi ha canvis a la direcció de la revista El Mirall. Ens expliquen que la nova direcció és (o serà aviat) en mans de Luis García, exregidor d’ICV que no fa gaire van fer fora com com a regidor de barri de Casablanca a causa del seu distanciament de la direcció local d’ICV i la seva aproximació al PSC. És evident que a Sant Boi els favors es paguen i aviat! El curiós és que El Mirall, que s’ha distingit sempre per la seva hostilitat cap a  l’equip de govern del nostre ajuntament, és en mans de la mateixa propietat de l’Ateneu Santboià (i això podria explicar aquesta hostilitat, almenys fins ara). Vaja, vaja! Gent que sap de què va la cosa, ens explica que el canvi a la direcció de la revista forma part d’una estratègia doble: d’una banda, confirmar que el PSC opta per un canvi de parella de ball en el govern local després de les eleccions del maig i que, posant al capdavant d’El Mirall algú proper, intentaria un canvi de tendència de la revista que, per comptes d’atacar a l’equip de govern, atacaria només els departaments en mans d’ICV, formació que ja fa dies que tampoc està còmoda amb els seus socis del PSC. D’un altre costat, tot això faria evident un acostament entre la propietat d’El Mirall (i de l’Ateneu!)i el PSC santboià. L’artifex de la moguda seria, segons rumors insistents, el Comisario Celso que fa uns mesos marejava la perdiu sobre si plegava o no però que, pel que es veu, segueix i seguirà al peu del canó. Les preguntes que es fa tothom, avui dia, és: quants de doblers costarà aquesta maniobra a tots els santboians? Què bescanviarà els PSC pel que fa a l’Ateneu, a canvi del control o, com a mínim, la no beligerència d’El Mirall?[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.