Urbanisme a judici

De tots és sabut que si alguna cosa distingeix el departament d'urbanisme del nostre ajuntament és la facilitat amb la que el porten a judici. I la quantitat innombrable de judicis perduts també. Ens en expliquen un delsúltims, perdut contra l'empresa PROCOM que ha costat (ens ha costat a tots els santboians) més de 240.000 euros de l'ala. I això que aquesta empresa ha sigut bona i diuen que ha perdonat els interessos, que si no, ves a saber a quan hauria pujat la broma. És evident que alguna cosa no funciona en aquest departament que ens costa tants doblers a tots els ciutadans. O tal vegada és el departament jurídic el que no va bé, encara que ens sembla que el mal no és en aquest departament precisament. I de mentres, els poltics responsables de l'àrea, en particular el Smiley Bosch,  deuen preferir anar a concert, a inauguracions, etc, que no supervisar què fan o què deixen de fer els tècnics al seu càrrec. Aquesta deixedesa que es diria crònica en molts polítics de l'equip de govern, espanta i molt. Posem per cas, si el Smiley és incapaç d'administrar de manera correcta només un departament de l'ajuntament, com és que es veu capaç de dirigir el govern de tota una ciutat? El que diem més amunt: això espanta.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.