Smiley Bosch i el conte de la lletera

Quan érem petits ens havien explicat el conte de la lletera, el recordeu? Doncs anava d'una noieta que anava al mercat a vendre la llet de les seves vaques i, pel camí, anava pensant què faria amb els doblers que li pagarien: amb el guanyi d'aquesta llet em compraré una altra vaca, amb el que guanyi amb aquesta vaca em compraré… Què, ja heu fet memòria? El cas del conte és que distreta fent números i veient-se ja una terratinent al final de tot el negoci, ensopegava en una pedra i trabucava tota la llet, de manera que res de res, tot a fer punyetes. Ens diuen que, avui per avui, la lletera santboiana és el Smiley Bosch que ja hauria engegat la repartidora abans d'hora, tot oferint càrrecs i feines de confiança a l'ajuntament sense saber segur del tot si serà el pròxim alcalde o no. Expliquen que, a part d'altres, ja hauria ofert el lloc de gerent municipal a una coneguda personalitat santboiana vinculada al món de l'esport local i que, de moment, treballa en un ajuntament del Vallès. Smiley va fent el conte de la lletera però, de mentres, a dins del PSC continua havent-hi baralla per no anar a la llista més enllà del número 10 i alguns de l'executiva local haurien mostrat la seva disconformitat amb el canditat i s'estarien pensant de dimitir i tot (o tal vegada ja han dimitit?) o sigui que potser al final de fer tants comptes la lletera es trencarà i adéu la llet. I si, al final, adéu llet, serà també adéu Smiley?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.