La llista d’ERC està bloquejada

Rebut ahir: persones de l'òrbita republicana asseguren que l'agrupació local d'ERC té la confecció de la llista electoral aturada. La cosa seria que hi ha unanimitat en els tres primers que repetirien de les anteriors municipals del 2003 (Cervelló, García i Escardívol) però que, a partir d'aquesta posició no hi manera que es posin d'acord i això faria que hi hagi aquest bloqueig. No hem pogut aclarar exactament el problema però aquest personal de l'entorn dels republicans creuen que la cosa podria vindre d'un rebrot dels problemes familiars (de famílies polítiques) que tan habituals han estat en aquest partit tan a nivell local com nacional, tot i que ens aclareixen que el problema seria més aviat a nivell de Sant Boi que no a altres nivells de la fomació republicana. El que sí que podem assegurar és que el mutisme al respecte entre els dirigents locals d'ERC és absolut amb la intenció d'intentar que aquestes suposades dissensions no surtin a la llum pública. Aquesta lliçó, la de que la roba bruta s'ha de rentar al casa, sí que semblaria que l'han après.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.