Tothom vol investigar el cas Cano?

Posar en marxa la comissió d'investigació del cas Cano ja va costar el seu. Primer no, després sí però sense compareixences, al final sí sense condicions. El curiós és que ara resulta que gairebé ningú demana que hi vagi gent a explicar-s'hi. Per decomptat, ni PSC ni IC no tenen cap interès. CiU i PP no semblen tenir clar cap on han de tirar amb la cosa aquesta: diuen que el PP arribarà al punt de substituir el seu representant a la comissió, en Rafael Cañedo, portaveu del grup municipal, per un altre regidor de perfil més baix. De moment, només ERC ha demanat la compareixença d'una quinzena de personatges santboians de diferents móns santboians, empresaris, gent d'associacions, polítics i tècnics i, està clar, persones de la família Cano i del seu entorn. No sembla clar com acabarà aquest tema i què se n'arribarà a saber del cert però si s'arriben a produir les comparaixences davant la comissió el tema pot donar bastant de si. Caldrà estar atents a la jugada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.