Vermella directa: Luis García, expulsat de Casablanca

Ens ho fa saber gent de Casablanca, on diuen que el tema és ja de domini públic entre els enterats del barri: han fet fora Luis García de regidor de barri de Casablanca. També ens expliquen que el seu substitut serà Miquel Àngel Merino, responsable també del departament de llicències (es veu que no hi té prou feina). Se sabia que Luis García, amb una feina al barri ben valorada per les entitats i veïns de Casablanca, portava molts mesos distanciat de la direcció local d'IC i també que en alguns moments havia anunciat la seva intenció de presentar-se en una altra llista electoral i, fins i tot, de deixar el primer pla de la vida política santboiana. Segons aquestes fonts, la causa de tot això seria doble: represàlia pel seu distanciament i alguns posicionaments públics (Garcia va firmar un manifest de suport a Montilla) i un tant de gelosia per part del nou candidat d'IC per la projecció que li donava la seva feina al barri, sobretot des del principi del Pla de Millora Integral i del procés participatiu que l'acompanya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Vermella directa: Luis García, expulsat de Casablanca

Ens ho fa saber gent de Casablanca, on diuen que el tema és ja de domini públic entre els enterats del barri: han fet fora Luis García de regidor de barri de Casablanca. També ens expliquen que el seu substitut serà Miquel Àngel Merino, responsable també del departament de llicències (es veu que no hi té prou feina). Se sabia que Luis García, amb una feina al barri ben valorada per les entitats i veïns de Casablanca, portava molts mesos distanciat de la direcció local d'IC i també que en alguns moments havia anunciat la seva intenció de presentar-se en una altra llista electoral i, fins i tot, de deixar el primer pla de la vida política santboiana. Segons aquestes fonts, la causa de tot això seria doble: represàlia pel seu distanciament i alguns posicionaments públics (Garcia va firmar un manifest de suport a Montilla) i un tant de gelosia per part del nou candidat d'IC per la projecció que li donava la seva feina al barri, sobretot des del principi del Pla de Millora Integral i del procés participatiu que l'acompanya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.