El candidat de CiU ja havia estat regidor… predemocràtic

Ajuntament franquista

Un (o una) amable lector (o lectora) ens ha fet arribar una foto ben curiosa. És una foto de mitjans dels anys 70 i, segons ens explica, es va fer durant la signatura de la legalització de la urbanització de Marianao. Entre els signants podeu veure l'alcalde Gabarró que si no ens equivoquem va ser també el darrer "Jefe Provincial del Movimiento", i… a qui veieu al seu darrera, amb vestit marró i un bon bigoti? Doncs és l'avi Pujadas, l'actual cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals. Què hi fa a la foto, us preguntareu. Resulta que el senyor candidat de CiU va ser regidor d'un dels últims (sinó de l'últim) ajuntament franquista de Sant Boi! Ens en guardarem prou de dir que CiU presenta un franquista de cap de llista però… perquè aquest fet no consta als seus currículums oficials com a candidat?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.